Welkom bij huisartsenpraktijk Akkerman

 

Heeft u koorts, bent u benauwd, of bent u verkouden: kom NIET naar de Huisartsenpraktijk en ook NIET naar de Huisartsenpost, maar neem telefonisch contact op!  

Heeft u algemene vragen over Corona, kijk dan op de website: thuisarts.nl of rivm.nl.

 

Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk van huisarts Mevr. A. Akkerman in gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost.

 

Ook tijdens de Corona crisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. U kunt telefonisch contact opnemen met de assistente, of via MGN. Wij hebben maatregelen getroffen, om u zonodig veilig op de praktijk te kunnen zien.

Wij bieden u de mogelijkheid om online veel van uw zaken zelf te regelen, op het moment dat het u het beste uitkomt. U doet dit veilig via Mijngezondheid.net. of via de onderstaande mogelijkheden onder 'hoe kunnen wij u helpen?'

Van 3-8-20 t/m 21-8-20 is dr Akkerman op vakantie, er is beperkte waarneming aanwezig, maar wachttijden kunnen langer zijn dan normaal. Voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u altijd contact opnemen en terecht.

Vrijdag 22 mei is de praktijk gesloten, op het bandje hoort u welk nummer u kunt bellen voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

Per september 2019 zal er een huisarts in opleiding in de praktijk rokkeveen oost werkzaam zijn, dr van der Plas. Als huisartsen vinden wij het leuk en belangrijk om toekomstige collega's ook het huisartsenvak te leren en te laten ervaren.

Huisartsen in opleiding zijn ongeveer één jaar werkzaam in onze huisartsenpraktijk. Zij zijn reeds arts voordat zij aan de huisartsenopleiding beginnen.

Bij het maken van uw afspraak zal aangegeven worden bij welke arts u een afspraak heeft, mocht u per se niet bij de huisarts in opleiding op het spreekuur willen, dan kunt u dit aangeven bij de assistente.

De praktijk is op dit moment niet open voor nieuwe patiënten.

Marsha de praktijondersteuner heeft vanaf februari een andere baan gevonden en zal dan niet meer werkzaam zijn in rokkeveen oost, per juni komt Suzanne Wennekens het team praktijkondersteuners versterken.

Contact

Hoe kunt u ons bereiken? 

Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer
Croesinckplein 24
2722 EA Zoetermeer
info@sgzoetermeer.nl 
(NB: dit emailadres is niet bedoeld als correspondentie-adres voor patientgegevens of zaken rondom vragen aan de praktijk of de praktijkorganisatie. Neemt u hiervoor rechtstreeks contact op met uw hulpverlener.
U vindt uw hulpverlener via www.zoetermeergezond.nl 'zoek uw hulpverlener')